"Покарав" педофіла: На Вінниччині батько зґвалтував чоловіка, який чіплявся до його доньки

У Вінницькій області до іспитового терміну засудили чоловіка, який зґвалтував свого знайомого. На суді кривдник заявив, що, мовляв, "так помстився через те, що потерпілий чіплявся до його доньки". Про це йдеться у вироку Ямпільського районного суду Вінницької області, передають Патріоти України.

За даними суду, підозрюваний 23 липня 2024 року зайшов до домоволодіння потерпілого. Оскільки нападник знав, що в його жертви є проблеми з опорно-руховим апаратом і той не може чинити опір, він зґвалтував чоловіка.

На суді підозрюваний провину визнав. Він пояснив, що "перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, 23 липня 2024 року він прийшов додому до потерпілого, де ще випив., після чого згадав, що два роки тому потерпілий мацав за геніталії його доньку й сусідську дівчинку. Він вирішив йому помститися і вдарив потерпілого долонею по голові, після чого той упав з пенька. Оскільки потерпілий опирався, подолавши його опір, він висунув свій статевий орган і почав знущатися з потерпілого".

Підсудний додав, що він розкаюється і здійснює догляд за потерпілим. Потерпілий заявив, що вибачає нападникові. Суд визнав чоловіка винним за ч. 1 ст. 152 КК України та засудив до 2 років іспитового терміну.

На борту знаходився власник золотодобувної компанії: У РФ розбився вертоліт Rсobinson R66

вівторок, 17 вересень 2024, 21:51

У Росії у вівторок, 17 вересня, розбився вертоліт Rсobinson R66. Російські ЗМІ пишуть, що на борту знаходився власник золотодобувної компанії ТОВ Хергу Мікаел Арутюнян. Про це повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. Як п...

"Сварливий карликовий бичок": Вчені несподівано виявили новий незвичний вид риб (фото)

вівторок, 17 вересень 2024, 21:29

Новий вид риб був знайдений у Червоному морі: менше 2 сантиметрів завдовжки, він примудрився вмістити достатньо люті у свою крихітну мордочку, щоб заслужити загальну назву "сварливий карликовий бичок", зазначають Патріоти України. Науковці вперше поміт...