Показала майстер-клас: В Індії мавпа легко розкрила банкомат (відео)

В індійській столиці Нью-Делі мавпа-"ведмежатник" змогла зламати і розкрити банкомат. Тварина довго розгойдувалася, а потім повисла на ньому - і банкомат відкрився. Про це повідомляє The Times of India, передають Патріоти України.

Втім, красти гроші мавпа не стала, але уважно розглянула, на що натрапила. Згодом вона втекла з місця злочину. Історія стала відомою після того, як місцеві поліцейські отримали виклик по банкомату.

На місці вони не знайшли ніяких слідів злочинця, факту крадіжки також не було виявлено. Зрештою поліцейські вирішили подивитися запис з камери відеоспостереження. Там вони побачили, як з банкоматом розважалася мавпа. Тварина якийсь час розглядала, що там всередині і пішла. Тому правоохоронці її не затримали.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...