Показав, як військовий освідчився коханій на передовій: Арсен Мірзоян побував у зруйнованому Бахмуті

Співак Арсен Мірзоян вирушив підтримати українських захисників до Бахмуту, де просто зараз ідуть запеклі бої, повідомляють Патріоти України.

Виконавець зустрівся з військовими та під звуки канонади заспівав для них свої хіти, щоб надихнути наших військових та підняти їм настрій. Світлинами з Бахмуту Мірзоян поділився на своїй сторінці в Instagram, а також попросив своїх підписників допомагати та робити донати.

Співак показав, як зараз виглядає місто, яке вщент зруйнували ворожі обстріли. Арсен проїхався більш менш безпечними районами міста та показав оповиті вогнем та димом житлові будинки.

Але навіть на передовій життя не зупиняється і місце для щасливих моментів. Так, Мірзоян показав, як один з військових зробив пропозицію своїй коханій просто з фронту. Боєць подарував дівчині величезний букет білих троянд та каблучку.

"Під канонаду 120-х і оплески "Градів" Міша освідчився і зробив пропозицію Каті", - розповів Арсен.

Кабмін підготував пенсійну реформу: Ось скільки потрібно буде відрахувати з зарплати

субота, 26 жовтень 2024, 17:46

Мінсоцполітики підготувало законопроєкт "Про загальнообов’язкове накопичувальне пенсійне забезпечення". Пропонується запровадити обов'язковий платіж до державного або недержавних пенсійних фондів як для працівників, так і для роботодавців, передають Па...

Послухалась новоявленого "сутенера" Гетманцева: Модель OnlyFans сплатила в держбюджет податків на понад 13 млн гривень

субота, 26 жовтень 2024, 17:34

Державна податкова служба залучила до декларування доходів контент мейкера із сайту платних контент-послуг OnlyFans. Про це повідомив голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев у Telegram в суботу, 26 жовтня, передають Патріоти Україн...