Показав карту з "російським" Кримом: Держтелеканал "Дом" знову встряг у гучний скандал (фото)

Український державний телеканал "Дом" знову влип у скандал, показавши в одному з відео карту, на якій Крим нібито належить Росії. На відео звернула увагу київський адвокат Тетяна Монтян, передають Патріоти України.

Так, на заставочному фото сюжету "Наказати цінами не рости. Що придумав Уряд РФ" була карта Росії разом з Кримом. Інцидент Vesti.ua вже прокоментував головред телеканалу Олексій Мацука, назвавши це "якоюсь технічною помилкою". "Криму там бути не повинно, на цій заставці", - заявив він і додав, що це помилка.

Телеканал "Дом"

"Дом" - російськомовний державний інформаційно-розважальний телеканал, створений для жителів тимчасово окупованих територій України - ОРДЛО та Криму. Хоча телеканал початково створювався нібито як для мовлення виключно для тимчасово окупованих Росією територій України Донеччини та Криму, де-факто на практиці телеканал мовить як на окуповані території України, так і для жителів всієї України через Youtube-мовлення, IPTV/OTT та кабельне мовлення, та супутникове мовлення.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...