Показав у камеру язик і не тільки: Нардепа Ківу знову "застукали" за дивною поведінкою у Раді (відео)

Спочатку депутат деякий час гойдався на закритому кріслі, потім почав вертіти в руках телефон і навушники, а після цього став гратися мікрофоном.

Ківа вже не перше дивує своєю поведінкою. Фото: Главком.

Нардеп Верховної Ради IX скликання від партії "Опозиційна платформа – За життя" Ілля Ківа знову був спійманий журналістами на дивній поведінці в Раді. Відео було опубліковано на YouTube-каналі European Solidarity, передають Патріоти України.

Спочатку депутат деякий час гойдався на закритому кріслі, потім почав вертіти в руках телефон і навушники, а після цього став гратися мікрофоном, крутячи його в різні боки. Весь цей час депутат щось активно жував, хоча на задньому плані чути, що засідання Ради в самому розпалі. В кінці відео депутат, помітивши, що його знімають журналісти, посміхнувся, показав в камеру язик і два пальці. Нагадаємо, що це вже не перший раз, коли одіозного нардепа спіймали на дивній поведінці в Раді.

Джерело: ТСН.ua

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...