"Покажіть це Путіну. Очі цієї дитини і лікарів, які плачуть": У Маріуполі через обстріл росіян загинула 6-річна дівчинка (фото)

У Маріуполі, який захищають від вторгнення окупантів українські військові, на руках у лікарів загинула 6-річна дівчинка. Вона постраждала в результаті обстрілу російськими військовими мирних жителів. Дитину привезли в міську лікарню 27 лютого. Очевидцями цього стали американські журналісти AP News, передають Патріоти України.

Ось як вони описали цю страшну історію: Вона бліда. Її каштанове волосся затягнуте гумкою. Її закривавлені піжамні штанці прикрашені мультяшними єдинорогами. Її привезли з пораненим батьком, закривавленим і перев'язаним. Бригада медиків стискала їй груди, відчайдушно борючись заради її реанімації. Її мати стояла біля машини швидкої допомоги і плакала.

"Винеси її! Винеси її! Ми можемо це зробити!" - кричав працівник лікарні, підсовуючи каталку до карети швидкої допомоги. Дівчинку завезли всередину, а лікарі та медсестри юрмилися навколо неї. Хтось зробив їй укол. Хтось намагався оживити її за допомогою дефібрилятора. Медсестра плакала. Лікар, накачуючи їй кисень, дивилася прямо в камеру видеожурналиста Associated Press.

"Покажіть це Путіну. Очі цієї дитини і лікарів, які плачуть", - сердито вигукнула вона. Врятувати дівчинку, ім'я якої невідоме, не вдалося. Лікарка обережно потягнулася до її обличчя, щоби закрити очі. Її тіло залишилося одне в кімнаті, вкрите її яскравою поліестеровою курткою, забризканою кров'ю.

У Львові солдат застрелив полковника

четвер, 16 травень 2024, 21:41

У Львові Личаківський районний суд засудив старшого солдата за випадкове вбивство полковника. Про це йдеться в Єдиному реєстрі судових рішень, передають Патріоти України. Трагічний інцидент стався у листопаді 2022 року на території однієї з військових ...

Приєднався до ЗСУ минулого року: Під час бою загинув імам харківської мечеті

четвер, 16 травень 2024, 20:41

У бою на Харківщині загинув імам однієї з мечетей Харкова Артур Якубов. Про це повідомила журналістка Ельвіна Сейтбулаєва на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. У перші місяці війни будинок Артура Якубова у передмісті Харкова зруйнув...