"Показываю один раз! Один!": Знаменитий український футболіст, чемпіон світу, вразив майстерністю в 50 років (відео)

На сторінці footballuatv в Instagram з'явилося відео, на якому колишній форвард київського «Динамо» і донецького «Шахтаря» Олег Матвєєв продемонстрував, що не втратив футбольну майстерність через роки після завершення професійної кар'єри, зазначають Патріоти України.
«Показую один раз! Один», - свідчить підпис до відео, на якому 50-річний Олег Матвєєв майстерно відправив м'яч п'ятою в багажник автомобіля, стоячи спиною до машини.
«Красава! Я тоже попробую», «Мотя — лучший!!!», «Это мог бы быть я, но у меня нет «Мицубиси», — пишуть передплатники в сіті.
Відзначимо, що дворазовий володар Кубка України Олег Матвєєв у складі юнацької збірної Радянського Союзу став в 1987 році чемпіоном світу в Канаді, а в 1997-му нападаючий в футболці «Шахтаря» виграв гонку бомбардирів чемпіонату країни.

«Красава! Я тоже попробую», «Мотя — лучший!!!», «Это мог бы быть я, но у меня нет «Мицубиси», — пишут подписчики в сити.

Отметим, что двукратный обладатель Кубка Украины Олег Матвеев в составе юношеской сборной Советского Союза стал в 1987 году чемпионом мира в Канаде, а в 1997-м нападающий в футболке «Шахтера» выиграл бомбардирскую гонку чемпионата страны.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...