Похолодає сильно: Синоптик розповіла про погодний сюрприз в останній день літа

Погода в Україні в останній день літа, 31 серпня, буде спекотною. Як попереджають синоптики, вже осінь почнеться з похолодання, передають Патріоти України.

Синоптик Наталка Діденко пише, що на півдні та сході України буде спекотно, і дещо свіжіше на території інших областей.

Так, на заході та півночі країни температура повітря коливатиметься від +20 до +25 градусів. У центральних областях передбачається від + 25 градусів у Вінницькій області до +30 градусів у Дніпрі.

У Полтавській, Черкаській області та Кропивницькому +26 +28 градусів. У південних і східних областях 31 серпня все ще буде спекотно, проте з 1 вересня навіть там передбачається похолодання.

Опадів в останній день літа не передбачається. У Києві 31 серпня в основному буде сонячно, а температура повітря буде +22 +25 градусів.

А ось перший день осені зустріне українців значними похолоданнями - температура повітря вдень опуститься до +18 +23 градусів, на півдні і сході до +23 +27 градусів.

"Осінь в Україні теж прекрасна, але ми погоджуємося заздалегідь на будь-яку погоду. Неважливо, буде дощ або сонце, коли прийде Перемога. Ми знаємо, що вона буде", - резюмувала синоптик.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...