Похорон замість свята: Наречена з'їла цукерку і померла на очах гостей (фото)

Під час весільного торжества в Москві сталася страшна трагедія - наречена померла на очах гостей у ресторані, з'ївши цукерку. Про це повідомляє МК, передають Патріоти України.

Нареченій раптово стало погано, на місце викликали медиків-реаніматологів, але їх зусилля не принесли результатів - 25-річна дівчина померла від анафілактичного шоку.

За словами родичів, вона страждала від алергії на горіхи, які були в складі солодощів. При замовленні страв для банкету на це ніхто не звернув уваги.

Трагедія трапилася в суботу, 11 липня, в одному з банкетних залів садиби Царицино.

Як відомо, анафілактичний шок - сильна алергічна реакція, що швидко розвивається. Його симптомами вважаються температура, сильне потовиділення, біль у голові і в області серця, падіння тиску і непритомність.

Якщо при анафілактичному шоці не надати негайно допомогу, висока ймовірність летального результату.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...