"Похоронная фан-зона": Відома українська журналістка потрапила в скандал через пост про загиблого Героя України

Заступниця головного редактора Cosmopolitan Ukraine Євгенія Пліхіна втрапила у грандіозний скандал через власний пост про похорон загиблого бійця "Альфи" СБУ, Героя України Дениса Волочаєва. Скріншоти цинічних опусів Пліхіної опублікувала у Facebook журналістка Валентина Бикова, оскільки авторка вже встигла їх видалити і з цієї соцмережі, і з Telegram. Через якийсь час скрини зникли й зі сторінки Бикової. Як з'ясувалося, її пост забанили за скаргою Пліхіної, передають Патріоти України.

У дописах заступниця головного редактора відомого ЗМІ розповіла, як випадково опинилася серед похоронної процесії, яку вона назвала "фанзоною". Крім того, дівчина вжила у своїх текстах й інші образливі вислови, як-от: "Дядьку вже неважливо, в дубі він чи в сосні", "Провітрять шановного наостанок", "Поносять по всьому Києву і підуть обідати".

Пости Пліхіної викликали великий ажіотаж в мережі, і люди вибухнули обуреннями через неповагу до пам'яті загиблого на Донбасі захисника і дикий цинізм.

"Живе собі така дівчинка в Києві. Аж заступниця головного редактора Cosmopolitan Ukraine. Пише про х*ї й вагіни, прикрашаючи свої опуси матюками. Фотографується в панчішках і татушках, витончено відстовбурчуючи дупку, селфиться у примірочних, збираючи лайки і сердечки. Насичено дівчинка живе, продуктивно, а головне – безпечно. Без комендантської години з ризиком потрапити на "підвал", де її місяць буде ґвалтувати взвод чеченців, без прильотів "Граду", без чорного всепоглинального жаху від смертей близьких, без безодні, в яку заглядаєш щодня", – обурилася у викривальному пості Бикова, яка є переселенкою з Донецька.

"Тому дівчинці – як два пальці станцювати на кістках полковника ЦСО. Для неї похорон Героя України, який отримав звання посмертно, – це ще одна підстава похохмити і спіймати хайп. Моралі не буде. Зустріну особисто – у*бу", – жорстко додала журналістка.

Аналогічну думку українці висловили й в коментарях під постом. Вони були вражені такою безпринципністю Пліхіної та відсутністю у неї розуміння, що жартувати щодо смерті Героя абсолютно недоречно.

"Ох і треш. Це ж що там взагалі в тій макітрі, що вона здатна згенерувати про "похоронну фанзону?", "Жах", "Шедевральна дурепа. Я всякого бачила, але такого", "В якій саме ситуації не розібралася одразу? Що гигикати та іржати на похороні трохи дико? Коли набивала ці свої тисячі знаків, теж не розібралася? Тільки коли прилітати почало раптово зрозуміла, який п*здець накатала?" – обурюються в мережі.

"Це була сатира не на себе, а відвертий стьоб на вкрай делікатну тему. Так, уявіть, досі хоронять помпезно військових, поліцейських, які загинули під час виконання обов'язку", "Яка еталонна нелюдь", "Ти, тупориле створіння, хоронили співробітника СБУ, Героя України, який загинув на фронті, щоб такі тупі малоросійські кури, як ти, в червоних шапочках могли спокійно жерти, спати, ср*ти та ржати. Істото ти безмозка", – обурюються українці.

Після такого резонансу скандальна Пліхіна все ж прокоментувала свою поведінку і написала пост із вибаченнями. Свій прокол вона спробувала виправдати тим, що нібито не розібралася в ситуації.

"Друзі, у мене ніколи в житті не було думки когось образити, принизити честь Героїв чи насміятися над військовою трагедією. Я завжди пишу винятково про власне життя і дурість, не висміюючи чуже. Тим паче смерть. Згодна, не можна було, не розібравшись в ситуації, не можна чіпати делікатну тему. Я співчуваю і приношу свої вибачення", – написала Пліхіна на своїй сторінці у Facebook.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...