Поховають у рідному селі: У Львові попрощалися з десантником, який загинув на Донбасі (фото, відео)

У Львові попрощалися з 20-річним десантником Олегом Свинариком, який трагічно загинув на Донбасі 7 листопада. Про це повідомило Армія Inform. Тіло юнака із зони проведення ООС доставила група волонтерів, передають Патріоти України.

За сумною традицією, у Львові біля пам'ятника Тарасу Шевченку зібралися представники міської громади, щоб провести солдата в останню путь. У скорботній церемонії взяли також участь представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Священик гарнізонного храму Петра і Павла отець Андрій прочитав над труною коротку молитву. Люди принесли квіти. Поховають військовослужбовця в рідному селі Арламова Воля Мостиського району Львівської області.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...