Похвалилася "подвигами" в мережі: Дівчина зіпсувала мініатюри пам'яток Харкова (фото, відео)

Вандали залишили написи на кубах, які встановлені над слайдами Будинку зі шпилем і Держпрому.

У ніч на середу, 11 березня, в Харкові були розмальовані вітрини семи чудес міста на площі Архітекторів. Дівчина, яка це зробила, похвалилася своїм вчинком в мережі, передають Патріоти України.

NewsRoom Kharkiv повідомляє, що вандали залишили написи на кубах, які встановлені над слайдами Будинку зі шпилем і Держпрому. Хулігани розмалювали також одну з підстав Пам'ятника закоханим.

Користувачі мережі вирахували одну з учасниць акту вандалізму - дівчина похвалилася своїм нічним «подвигом» в соцмережі. Telegram-канал Харків 1654 опублікував відео, на якому вона пише на склі свій нік - anzhelater, під яким зареєстрована в TikTok і Instagram.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...