Поклала новонародженого в морозильну камеру... Подробиці жахливого злочину в Рівному (відео)

новонароджений

У Рівному перед судом постане місцева жителька, яка заморозила свою новонароджену дитину, , повідомляють Патріоти України з посиланням на сюжет ТСН.

Повідомляється, що сумні події відбувалися на початку лютого. 34-річна жінка сама вдома народила дитину, перерізала пуповину, загорнула немовля в рушник, потім в пакет і поклала в морозильну камеру холодильника.

Свій злочин «мама» намагалася приховати і від копів, і від лікарів, до яких звернулася з сильною кровотечею. Але медики відразу зрозуміли — жінка після пологів, і поставили собі за резонним питанням: де ж дитина?

«Запідозрили, що це не просте маткова кровотеча, а після пологів. У неї були ознаки невідхоження плаценти. Половину крові вона своєї втратила», — відзначає директор районної лікарні Руслан Бовгиря.

Коли життя породіллі врятували, вона зізналася — її дочка в морозилці. Запевняла, дитина народилася передчасно і вже мертвим. Але експертизи показали інше. Експертиза встановила, що дитина народилася орієнтовно на 37 тижні вагітності, а смерть його настала внаслідок загального переохолодження.

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...