Поклали під ножа: У відомого російського шансоньє діагностували рак

Відомого російського шансоньє Олександра Розенбаума прооперували в Московському науково-дослідному онкологічному інституті імені Герцена. Про це повідомило агентство "Москва" з посиланням на джерело, передають Патріоти України.

"У Розенбаума був діагностований рак. Операцію з видалення пухлини він переніс успішно", — розповів співрозмовник агентства.

Нагадаємо, на початку вересня ЗМІ повідомили про те, що Олександра Розенбаума екстрено доставили в столичну лікарню. Медики провели йому багатогодинну операцію. Тоді представники співака заявили, що госпіталізація ніяк не відіб'ється на гастрольному графіку. Зараз же вони спростовують інформацію про другу операції, перенесену артистом.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...