Покращень можна не чекати? Українцям розповіли, що буде з цінами на бензин з 1 жовтня

У перший тиждень жовтня гуртові ціни на бензин та дизель можуть знизитись на 50 коп./л. Однак це не призведе до зміни цін на АЗС, передають Патріоти України.

Про це повідомив засновник групи компаній "Прайм" Дмитро Льоушкін, повідомляє delo.ua. Зазначається: річ у тім, що ринок наповнений пальним, тоді як "попит невеликий порівняно з аналогічним періодом минулого року".

Крім того, за його словами, трейдери очікують на засідання ОПЕК (Організація країн – експортерів нафти), яке має відбутися в середині жовтня. Після цього на ринку можливі зміни.

"Якщо на цьому засіданні картель офіційно підтвердить плани щодо зняття обмежень, ціни на нафту почнуть рухатись в бік зниження, що додатково стимулюватиме зниження цін і в Україні. Зниження ціни на нафту марки Brent до 60 доларів за барель приведе до зниження на бензин та дизель на 2-3 грн/л. Проте таке зниження не буде різким та розтягнеться до кінця року", – йдеться в матеріалі.

Таким чином, резюмується, у жовтні ціни на бензин та дизельне паливо на АЗС залишатимуться незмінними. Проте коригування відповідно до цін на нафту можливі.

І це у цивілізованій Великій Британії: Поліція виявила рабів у McDonald's і на фабриці з виробництва піти

вівторок, 1 жовтень 2024, 13:50

У Великобританії виявили рабів у ресторані швидкого харчування McDonald's і на фабриці з виробництва піти. Про це 30 вересня повідомила англійська служба BBC, передають Патріоти України. Банду, до якої входило шестеро членів сімейної мережі торгівлі лю...

"Я думала, що вже не маю чим плакати": Дівчина загиблого пілота Джуса була зворушена до сліз присвоєнням йому Героя України (відео)

вівторок, 1 жовтень 2024, 13:27

Дівчина загиблого українського льотчика Андрія Пільщикова з позивним "Джус", блогерка, активістка та волонтерка Меланія Подоляк розплакалася, реагуючи на присвоєння йому Героя України посмертно. Відео з подяками дівчина опублікувала у своєму Інстаграмі...