"Покровитель гарматного м’яса". Російських мобіків відправляють на забій, благословляючи іконою Стремоусова

На тлі масових відмов мобілізованих росіян йти у самогубні атаки на укріплені позиції ЗСУ, у РФ шукають нові способи мотивації своїх солдатів, передають Патріоти України.

І поки кремлівські пропагандисти розповідають про "обов’язок перед батьківщиною", а так звані "маги" та "екстрасенси" закликають на допомогу потойбічні сили, РПЦ вирішила використати давно перевірений метод, заручившись підтримкою "святих".

При цьому її вибір припав на одного з найжалюгідніших проросійських колаборантів Кирила Стремоусова, який знайшов свою безглузду смерть на трасі під Херсоном напередодні визволення міста, яке, за його словами, могло статися тільки "через його труп".

У соцмережах оприлюднили фото з урочистої церемонії відправлення на забій чергової партії російських мобіків, яких "благословляють" іконою з його зображенням в образі "мученика".

Наскільки хорошим «покровителем гарматного м’яса» виявиться Стремоусов, покаже час, проте попередні його починання, як правило, закінчувалися провалом.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...