Поки Аваков ганяє опозицію Зеленського у центрі столиці: На околицях стрілянина з криками "Аллах Акбар", - ЗМІ

Кияни скаржаться, що "реформованій" поліції і особисто міністру все одно коли їх б'ють та грабують, і навіть вбивають. На виклик можна чекати годинами при цьому ввічливий голос з 102, неодноразово перепитуватиме, чи ще чекаєте, чи обов'язково ще їхати.

У Києві кавказці влаштували стрілянину прямо на вулиці, перелякавши населення і охоронців одного з закладів відпочинку. Перший екіпаж патрульної поліції, і без того ліниву на виклики, крім найзухваліших злочинів, не доїхав через нещастя, зазначають Патріоти України. Про це повідомляється на сторінці «Київ Оперативний» в Facebook.

Відзначається, що поліцейських викликали на вулицю Луценка, котра розташована в районі Жулян та аеропорту "Київ". Повідомляється, що на місці поліцейські змогли з'ясувати, що п'яні молоді люди «кавказької зовнішності» щось святкували, а потім почали з травматичного пістолета стрілянину в повітря.
Також в Facebook розповіли, що перший екіпаж поліції, який виїхав на виклик, потрапив в аварію, тому що в їх машину врізався п'яний водій. У Києві затримали чоловіка, який влаштував прямо на вулиці безладну стрілянину.

Правила нарахування пенсій в Україні: Кому за новим законом не зарахують стаж за останні 10 років

понеділок, 29 квітень 2024, 23:50

Відповідно до нових змін у законодавстві, українцям, які працювали за кордоном, спростили облік страхового стажу. Однак деяким особам до стажу можуть не зарахувати останні 10 років, повідомили у Міністерстві соціальної політики, передають Патріоти Укра...

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...