Поки батьки приймали гостя: У Росії 3-річний хлопчик знайшов пістолет та вистрілив собі в голову

У Росії в Краснодарському краї трирічний хлопчик вистрілив собі в голову з пістолета. Про це повідомляє Telegram-канал LifeShot, передають Патріоти України.

Інцидент стався у квартирі на вулиці шосейній в Армавірі. До сім'ї додому прийшов знайомий та залишив сумку на прасувальній дошці, в якій лежав травматичний пістолет "Оса".

"Поки дорослі спілкувалися в іншій кімнаті, маленький Кирило знайшов ствол та почав з ним грати. У якийсь момент на всю квартиру пролунав потужний хлопок - дитина отримала серйозне поранення в голову", - йдеться в повідомленні.

Хлопчика відвезли в лікарню. Стан його лікарі оцінюють як важкий. У дитини - черепно-мозкова травма та вогнепальна рана голови. За фактом інциденту порушено кримінальну справу за статтею "заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю з необережності".

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...