Поки була в декреті: На Харківщині інспектор митниці купила квартиру майже за 1 млн грн.

Жінка купила квартиру за 938,3 тис. грн, однак не повідомила НАЗК про суттєві зміни у майновому стані.

Митний пост "Пісочин". Фото: Вікіпедія.

У Харківській області суд визнав працівницю митниці винуватою у скоєнні адміністративного корупційного діяння. Про це йдеться в постанові Харківського районного суду Харківської області від 5 червня, передають Патріоти України.

Суд розглянув адміністративний корупційний матеріал за ч. 2 ст. 176-2 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю), складений на головного державного інспектора митного поста "Пісочин" Харківської митниці ДФС.

Згідно матеріалів справи, працівниця митниці купила квартиру за 938,3 тис. грн, однак не повідомила НАЗК про суттєві зміни у майновому стані. У судовому засіданні жінка свою провину у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення не визнала, вказавши, що її необізнаність не несла і не несе ніякої корупційної складової, оскільки вона останні 2 роки фактично не є державним службовцем (перебуває у відпустці по догляду за дитиною), не мала і не буде мати намагань приховувати свій матеріальний стан.

Вивчивши докази, суд постановив притягнути жінку до відповідальності, накласти адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 1,7 тис. грн.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...