Поки дружина була на дачі: У Києві п'яний чоловік з коханкою влаштував "перегони" з копами і заснув на траві (фото)

У Києві п'яний водій з коханкою переховувався на авто від поліції. Про це повідомляє ресурс dtp.kiev.ua, передають Патріоти України.

Підозріле авто правоохоронці помітили на проспекті Павла Тичини. Машина марки Chevrolet (AI8249IK) виїжджала на зустрічну смугу руху.

Поліція вимагала водія зупинитися, однак той проігнорував. Через це почалася погоня, в результаті якої авто було зупинено.

При затриманні водій і пасажирка чинили активний опір. Від проходження тесту на наявність алкоголю в організмі на приладі Драгер з понятими водій відмовився.

Пізніше чоловік в стані сп'яніння заснув під час затримання на траві. З'ясувалося, що чоловік розсікав по нічному місту зі своєю коханкою, в той час як дружина була на дачі з дітьми. Їй повідомили про подію.

Поліція склала протоколи за водіння в стані алкогольного сп'яніння і за недотримання карантину (обидва перебували в громадському місці без масок). Автомобіль евакуювали на штраф-майданчик. Коханців доставили у відділення поліції.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...