"Поки я оформляв документи, викотили чотирьох у морг": Хлопець з Одеси розповів про сплеск коронавірусу і втрату матері

В Одесі від коронавірусу помирають багато людей, більшість з них невакциновані. Про це розповіли в одному з Telegram-каналів Одеси, передають Патріоти України.

У похоронному бюро Одеси - величезна черга. В день агентство ховає 67 осіб померлих від коронавірусу. Сумною історією про свою сім'ю розповів молодий одесит.

"У суботу батьків забрала швидка. Їх возили по лікарнях, щоб, хоч десь знайти місце для лікування, дивом знайшли в 5-й лікарні. Виявилося, що ураження легенів у тата 35%. У мами вже 75%. Були без вакцин. Сьогодні мами не стало", - написав хлопець.

Молодий чоловік зазначив, що сам пройшов весь курс вакцинації. "Поки я оформляв документи мами, викотили 4-х в морг. Може ця історія дасть зрозуміти про серйозність проблеми. Знаю, що є непробивні люди, але якщо хоч одному ця історія врятує життя, вже буде добре!"- йдеться в повідомленні.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...