Поки інші боронять Україну: 20-річний українець "прикинувся" пенсіонером, щоб виїхати за кордон (фото)

На Закарпатті у пункті пропуску "Солотвино" прикордонники викрили чергову спробу незаконного перетину кордону - 20-річний українець "прикинувся" пенсіонером. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України у Facebook, передають Патріоти України.

"Потрапити до сусідньої Румунії намагався наш 20-річний співвітчизник з Херсона, який для перевірки документів надав інспектору пенсійне посвідчення", - йдеться у повідомленні. Під час поглибленого вивчення наданого документа прикордонники встановили, що він підроблений.

"У ході опитування горе-пенсіонер розповів, що придбав посвідчення у ділка з Херсона за 1500 доларів США", - розповіли прикордонники. ДПСУ направила повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч.4 ст. 358 ККУ "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів" та ст. 336 ККУ "Ухиляння від призову за мобілізацією".

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...