Поки інші стояли на узбіччях: Tesla Model S проїхалася залитою повінню вулицею (відео)

Очевидці зняли неймовірне відео як Tesla Model S плавно їде затопленою водою вулицею.

Стоп-кадр з відео

У Техасі очевидці зняли, як Tesla Model S проїхалася залитою водою вулицею через повінь, передают Патріоти України.

З відео помітно, що всі інші автомобілі стоять на узбіччях. Тим часом водій Model S плавно заїжджає на електромобілі у залиту частину вулиці і так само спокійно долає її.

У той час вода досягала емблеми Tesla, яка знаходиться спереду машини. На відео також промайнув пікап з набагато вищим кліренсом.

Стоп-кадр з відео

Такий маневр йому вдалося виконати завдяки відсутності радіаторної решітки. Крім цього, допомогли герметично запечатані блоки приводу і батареї.

Стоп-кадр з відео

Попри це, власникам електромобілів Tesla не рекомендують їздити підтопленими вулицями. Незважаючи на герметичність, вода може проникнути у найнесподіваніші місця. Раніше з таким повідомленням у схожому випадку до водіїв звертався Ілон Маск.


У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...