Поки копи "зівали": Чоловік викрав поліцейське авто під час затримання зловмисника на Київщині

У Білій Церкві правоохоронці відволіклись на затримання правопорушника, чим скористався інший злочинець. Він непомітно підійшов до службового автомобіля, сів та швидко поїхав, повідомляють Патріоти України.

Патрульна поліція прибула за викликом про крадіжку, нічого не знайшла і збиралася їхати за іншим викликом. Тоді до правоохоронців підійшов чоловік, який зухвало поводився, заважав руху їхнього авто та навіть знімав усе на відео. Він тримав водійські дверцята та заважав машині рушити з місця.

Поліцейські вирішили затримати цього чоловіка. А коли вийшли з авто і намагалися це зробити, до патрульної машини ззаду підійшов інший чоловік, який сів за кермо та втік.

На щастя, службове авто знайшли за 10 хвилин і затримали викрадача. Правоохоронці розслідуватимуть інцидент про кражіку авто. Викрадачеві загрожує штраф у розмірі від 17 тисяч до 20 тисяч 400 гривень або від 3 до 5 років ув'язнення.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...