Поки мати була у лікарні: Під Запоріжжям по-звірячому зґвалтували 6-річну дитину

Жінка навіть не підозрювала, наскільки небезпечно залишати свою доньку разом із новим "коханим".

Ще одна дитина стала жертвою педофіла. Ілюстрація: соцмережі.

У Запорізькій області педофіл зґвалтував 6-річну дитину своєї співмешканки. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін. Уточнюється, що інцидент трапився 16 червня, а заяву в поліцію матір дитини подала 18 червня, передають Патріоти України.

"У поліцію Запорізької області звернулася молода жінка, 1997 р.н., із заявою про те, що за місцем проживання в селищі її співмешканець, 2001 р.н., неприродним шляхом згвалтував її малолітню доньку 2013 р.н.", – написав Аброськін.

Зі слів заявниці, на момент злочину вона перебувала на лікуванні в медзакладі. "Наразі поліцією вживаються заходи щодо затримання покидька і проведення необхідної перевірки", – зазначив правоохоронець.

У зв'язку з інцидентом Аброськін виступив на підтримку створення реєстру осіб, засуджених за статеві злочини стосовно дітей. "Кожен громадянин нашої країни має право знати, чи не проживає поруч людина, яка становить небезпеку для дитини", – заявив Аброськін.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...