Поки мати задрімала: Трирічну дівчинку викрали, згвалтували та відрізали голову (відео)

Поліція заарештувала трьох чоловіків, які скоїли моторошний злочин.

Дівчинку викрали у сплячої матері. Фото: скріншот із відео.

В індійському штаті Джаркханд було скоєно страшний злочин. Трирічна дівчинка, яка разом зі своєю матір'ю спала на платформі залізничного вокзалу, була викрадена стороннім чоловіком. Момент викрадення дитини був зафіксований камерами спостереження. Прокинувшись і не виявивши дитини, мати кинулася в поліцію, повідомляють Патріоти України.

Дівчинка була піддана груповому згвалтуванню, а потім була задушена і обезголовлена. Поліція заарештувала трьох чоловіків. Двоє з них зізналися в згвалтуванні і вбивстві. Один з них, Ринку Саху, (який був зафіксований камерами) раніше відсидів тюремний термін за викрадення і спробу вбивства дитини в 2015 році і лише нещодавно вийшов на свободу. Ринку (який сам є батьком трьох дітей) і його приятель Кайлаш розповіли, що ґвалтували дівчинку цілий день і задушили тому, що вона не переставала плакати. А потім відрізали їй голову і сховали тіло в безлюдному місці.

Третім заарештованим, як повідомляє Daily Mail, став співмешканець матері дівчинки. Жінка впевнена, що він причетний до викрадення її доньки. Поліція з'ясовує, яка його роль в цій справі.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...