Поки морози лише посилюватимуться: Діденко повідомила, коли чекати послаблення "мінусів"

"Отже, цей день прийшов! День, коли ми поволі виринаємо із найдовших ночей і, примружившись, раптом бачимо світло в кінці тунелю. День зимового сонцестояння! Тому, озброївшись першим несміливим сонцем, під тиском перших справжніх морозів йдемо далі", - пише синоптикиня Наталка Діденкона власній сторінці у Facebook і продовжує, зазначають Патріоти України

"Що буде в Україні 22-го грудня?

Арктичне повітря міцно вчепиться за всю нашу територію. Вкупі із ожеледицею.

Найближчої ночі температура повітря становитиме -8-14 градусів, на Півночі та Сході місцями до -17 градусів.

Завтра вдень стовпчики термометрів коливатимуться в межах -5-12 градусів.

У західних областях, у південній частині вдень очікується 1-5 градусів морозу.

Про ожеледицю я вже сказала - будьте обережними на слизьких дорогах та тротуарах, не біжіть надто швидко за маршруткою, не доганяйте марафоном старого знайомого, краще гукніть).

Холоду та сліз щокам додаватиме північно-західний вітер, який часом буде рвучким - закутуйте підборіддя у шалик, а носа закривайте маскою.

Особливо чутливим варто змащувати обличчя захисним кремом, але перевірте, щоб не зволожуючим, на морозі це шкідливо, буде зворотній ефект.

Снігу серйозного не видно завтра, бо ж - антициклон, так, може часом десь якийсь політає трохи.

У Києві завтра без істотних опадів. Морозяка!

Вночі до -12 градусів, на околицях до -14, вдень близько -8 градусів. На дорогах ожеледиця.

Морозне арктичне повітря протримається в Україні до п'ятниці, потім градуси поповзуть угору, вихідними - аж до відлиги та навіть невеликих "плюсів". Потепління прийде з мокрим снігом і дощем.

Такі атмосферні подвійні "рітбергери", "акселі" схвилюють метеопатів, тому обов'язково візьміть до уваги графік зміни погоди та її особливості..."

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...