Поки не спіймала поліція: Чоловік місяць закидував "коктейлями Молотова" будинок харків'янки (фото)

Слідчі оголосили підозру 28-річному харків'янину, який кидав "коктейлі Молотова" у будинок жінки. Як установило слідство, робив це чоловік упродовж місяця — із середини жовтня по листопад, інформують Патріоти України.

Він систематично приходив до будинку близько 22:00, аби його ніхто не помітив та кидав пляшки із запальною сумішшю. Проте під час чергового злочину його викрили.

"Одна з версій слідства: чоловік вчиняв злочини "на замовлення" особи, у якої є тривалий конфлікт з власницею будинку. Розглядаються й інші версії", — пояснили у Харківській обласній прокуратурі.

Підозру чоловікові сформували за ч. 2 ст. 194, ч. 3 ст. 15 і ч. 2 ст. 194 (умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Наразі ухвалюють питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...