"Поки не закінчиться війна": Звільнений із полону мічман буксира "Яни Капу" продовжить службу на флоті

Юрій Будзило зізнався, що дружина проти його повернення на службу.

Юрій Будзило. Фото: 24 канал.

Звільнений з російського полону мічман буксира "Яни Капу" Юрій Будзило не планує завершувати службу на флоті. Залишиться там щонайменше до завершення війни. Про наміри моряка після його повернення з російського полону запитав президент Володимир Зеленський, передають Патріоти України.

"Потім він (Зеленський – ред.) сказав, що має прийти новий буксир, чи буду я на ньому служити. Я відповів, що так", – розповів моряк.
"Він також додав, що дружина проти його повернення на службу. "Тоді ( після закінчення війни – ред.) можливо, і завершу свою військову кар’єру. Я не кар’єрист, я просто військовий", – наголосив Будзило.
Звільнений з російського полону українець зазначив, не шкодує про все це, бо виконував обов’язок перед державою. "Якби мені сказали, що має статися, я б все одно пішов би", – сказав моряк.
Джерело: Громадське.ua

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...