"Поки РФ не визнає, що вона неправа, моєї ноги там не буде": Лайма Вайкуле поставила на місце росіян

Відома співачка Лайма Вайкуле, яка виступає проти російської агресії, висловилася про те, чи планує вона їздити в РФ. Крім цього, артистка чітко визначила, хто винен у тому, що зараз відбувається. У новому інтерв'ю для YouTube-каналу "І грянув Грем" Вайкуле розповіла, що на початку повномасштабної війни в Україні їй було страшно, передають Патріоти України.

Вона думала, що більше не буде співати російською мовою. Однак незабаром співачка зрозуміла, що цього у неї РФ не відніме.

За словами Вайкуле, вона досі не може повірити, що в Україні йде повномасштабна війна. Однак співачка точно знає, хто у всьому цьому винен. І коли артистка говорить з людьми, які досі нічого не зрозуміли, вона називає речі своїми іменами.

"Страшна несправедливість. Ти розумієш, що ти нічого не можеш зробити, хочеться просто кричати. Але це нікому не допоможе. Для мене це жахлива, несправедлива війна... Я не можу це прийняти. Люди не розуміють, що відбувається... Хто почав війну? Почав Путін. Більше нічого не треба говорити, він винен", - поставила на місце всіх росіян Вайкуле.

Співачка згодна з тим, що агресію не можна виправдовувати. За словами Вайкуле, вона не повернеться в РФ, поки країна-агресор не визнає свою провину. "Я жодного разу не була в Криму (після окупації - ред.). І так само це пов'язано з Росією, поки Росія не визнає, що вона неправа, моєї ноги там не буде", - резюмувала співачка.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...