Поки Сергій волонтерить: Стало відомо, хто замість Притули стане співведучим Лесі Нікітюк у шоу "Хто зверху?"

Капітаном чоловічої команди та співведучим Лесі Нікітюк у новому сезоні шоу "Хто зверху?" став український блогер-мільйонник Богдан "Буше" Шелудяк. Він замінить в кадрі Сергія Притули, який вів розважальний проєкт упродовж останніх дев'яти років. Про це повідомила пресслужба "Нового каналу".

З початком повномасштабної війни Сергій Притула зайнявся волонтерською діяльністю і заявив, що свій шлях у шоу-бізнесі вже пройшов.

Раніше телеведучий Сергій Притула був обличчям проекту "Хто зверху" та інших розважальних шоу Нового каналу. З початком повномасштабної війни він зайнявся волонтерською діяльністю і заявив, що залишає шоу-бізнес.

Творці шоу "Хто зверху" заявили, що знайдуть іншого ведучого, який буде продовжувати працювати над рейтинговим проектом в парі з Лесею Нікітюк. Довгий час шанувальники дискутували про те, хто ж замінить Притулу. Серед варіантів були Андрій Бєдняков, Олександр Педан, Роман Міщеряков, Євген Синельников та інші. Зараз остаточно стало відомо ім'я наступника Сергія Притули.

Так, чоловічу команду в проекті "Хто зверху" очолить блогер, модель і актор Богдан Шелудяк. Раніше він прославився завдяки серіаліті "Київ вдень і вночі".

Зйомки нового сезону шоу "Хто зверху?" стартували 5 червня і його головна інтрига – хто ж стане співведучим Лесі Нікітюк – нарешті розкрита.

"Я не уявляв, що буду капітаном чоловічої команди "Хто зверху?". Але завжди мав бажання стати ведучим Нового каналу. Тож коли запросили на кастинг, подумав: "Спробую!". Прийшов на тракти з Лесею Нікітюк. А десь за тиждень мені зателефонували й запропонували стати новим ведучим. Найперше, що відчув, це була тривога. Подумав: "Чи впораюсь?" Та намагаюся дотримуватись в житті правила: якщо доля дає шанс, то треба його використати. Тому я тут. Головне, що хочу сказати напередодні зйомок сезону – у "Хто зверху?" не буду наслідувати когось чи навмисно обирати манеру поведінки. Я буду собою! Реагуватиму, жартуватиму, а в результаті опинюся зверху!", – поділився Богдан Шелудяк.

Творці проєкту шукали кандидатів на місце капітана чоловічої команди понад місяць. Зрештою на тракти запросили десять чоловіків. І вже серед них обрали того єдиного.

"Одна з головних умов: новий капітан має бути кардинально іншим. Хотілося максимально уникнути порівняння з попередником. Мається на увазі і зовнішньо, і за характером. Адже зрозуміло, що при тракті ведучого завжди є базові речі. Наприклад, "хімія" між Лесею Нікітюк і новим опонентом. Хотілося, щоб між ними відчувався азарт протистояння. Також ми звертали увагу на почуття гумору, харизму, вміння імпровізувати, лідерські якості. І, звісно, зовнішність! Вдалу суміш усіх критеріїв ми помітили в одного чоловіка. Тому обрали саме його", – розповіла керівниця проєкту Анна Вовк.

Співведуча Богдана, зірка Нового каналу Леся Нікітюк зізналася, що дуже скучила за роботою над цим проєктом і налаштована рішуче.

"Я буду виконувати свою роботу на майданчику не на 100, а на 300 відсотків, аби вийшло максимально смішно та круто. А Богдану хочу побажати терпіння. Знаю, що йому буде непросто увійти в кадр після Сергія Притули. Не в кожного вистачило б на це відваги. Але він дуже відважний! Я намагатимуся підтримувати його в усіх починаннях. І від себе зроблю все можливе, щоб люди на повну насолодилися новим ведучим цього проєкту й нашим протистоянням!" – сказала телеведуча Леся Нікітюк.

Богдану Шелудяку 31 рік. Він актор, блогер та криптоінвестор. Відомий завдяки ролям у серіалах "Київ вдень та вночі", "Школа". На цей час за його сторінкою в Instagram стежать 1,2 мільйона користувачів.

Новий сезон шоу "Хто зверху?" вийде восени 2023 року на "Новому каналі"

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...