"Поки що радіємо": Діденко дала прогноз, чи повернеться в Україну пекельна спека

Найближчими днями погода в Україні не зазнає особливих змін, денна температура повітря коливатиметься в межах +25....+29 градусів, на півдні до +28...+32. Однак вже 18 серпня повернеться африканська спека, передають Патріоти України.

Такий прогноз оприлюднила українська синоптикиня Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі. За її даними, у четвер, 8 серпня, в Україні температурний фон не зазнає особливих змін.

Протягом дня +25...+29 градусів, у південній частині +28...+32 градуси. Дощів переважно не буде, лише на Сумщині та Харківщині "окремі локальні дощики", а вже ввечері зʼявляться опади в західних областях.

У Києві 8 серпня очікується суха сонячна погода з температурою повітря +25...+27 градусів. Щодо ймовірної сильної спеки, відповідно до прогностичної карти температури повітря, 14 серпня "основний спекотний язик вивернувся на Польщу (співчуваємо), а ми ніби можемо видихнути", прогнозує синоптикиня.

"Але ось станом на 18 серпня зрозуміло, що спеки й Україні не бракуватиме. Хіба що +38 чи там +40 тьмяніють, тобто сильна спека трохи втягне голову в плечі. Словом, поки що радіємо комфортній погоді та все одно припускаємо можливу прийдешню сильнішу спеку", – зазначила Наталка Діденко.

Боксер Олександр Хижняк приніс Україні третю золоту медаль Олімпіади у Парижі

четвер, 8 серпень 2024, 0:51

Український боксер Олександр Хижняк у середу, 7 серпня, став олімпійським чемпіоном з боксу. У фінальному бою Хижняк переміг представника Казахстану Нурбека Оралбая, передають Патріоти України. . Хижняк вдруге у кар'єрі пройшов у фінал Олімпійських іг...

Вирішили що немирно це: Українську веслувальницю організатори Олімпіади змусили зафарбувати напис "I am Ukrainian"

четвер, 8 серпень 2024, 0:30

В федерації ганебно виправдовують свої ганебні дії тим, що хочуть запобігти будь-яким згадкам про війну. Міжнародній федерації каное не сподобався патріотичний напис «I am Ukrainian» на човні щнаменитої української веслувальниці Анастасії Рибачок. Як п...