Поки свої живуть у халупах: У Росії будують село для переселенців з Африки - кажуть, що багато зараз прийняли православ'я

У Тверській області Росії зводять перше африканське село, куди планують звозити іммігрантів-фермерів, які розвиватимуть сільське господарство. Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди, передають Патріоти України.

Стверджується, що для африканських переселенців повністю облаштують інфраструктуру: збудують дитячі садки, медпункти тощо. А для їхньої інтеграції планують провести спеціальні мовні курси в Євразійському університеті.

"Багато африканерів зараз прийняли православ'я і переїжджають до Росії. Їх приваблює наша країна як держава з високим морально-духовним устроєм, із традиційними сімейними цінностями", – сказав генпредставник Африканського міжнародного конгресу в РФ Костянтин Клименко.

У Росії планують створити загалом 30 колоній для африканерів, які вирішили емігрувати з Африки до РФ. Програма розрахована на п’ять років. Влада країни-агресорки вважає, що в Росії планують оселитися близько 3000 африканерів-голів сімейств плюс члени їхніх сімей.

Хто такі африканери

Африканери – народ у Південній Африці, до якого входять ті, чиї предки свого часу виїхали з Європи та оселилися у південних областях африканського континенту. Більшість африканерів мають голландські, французькі та німецькі корені. Основна маса цього народу проживає в ПАР та Намібії.

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...