Поки українців "годують" байками: Сніжана Бабкіна показала, як в Австрії здають тести на ковід (фото)

Сергій та Сніжана Бабкіни повернулися до Відня (Австрія), де триває лікування музиканта. Раніше у Сергія Бабкіна виявили рідкісне захворювання, у зв'язку з яким він стрімко втрачає зір, передають Патріоти України.

У Instagram дружина музиканта ділиться не тільки подробицями лікування, але й розповідає про будні в Австрії. Так, у "сторіз" Бабкіна показала, як на вулицях столиці всі бажаючі можуть здати тест на коронавірус.

"Такого ми ще не бачили, - зізналася вона. - Торгова вулиця. Купа магазинів. І під час шопінгу всі бажаючі можуть здати тест". До свого посту Бабкіна додала фото, на якому можна розглянути спеціальний пункт здачі аналізів.

"Люди підходять і підходять, - продовжила Бабкіна в наступному пості. - Ми стоїмо хвилин 20, їмо піцу, а люди все здають і здають".

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...