Поки полетить на Марс, на Землі залишить потужний слід: Ілон Маск вдесяте став батьком

Глава компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск вдесяте став батьком. Виявляється, що Маск має третю дитину від стосунків з епатажною співачкою Клер Буше, відомою як Grimes. Пара розлучилися ще 2021 року, проте це не завадило колишній парі народити ще двох дітей від сурогатної матері. Про це повідомив відомий журналіст та біограф Волтер Айзексон, пише The New York Times.

Стать десятої дитини мільярдера поки що невідома. Однак, як пишуть ЗМІ, малюк отримав незвичне ім'я Techno Mechanicus, або просто Тау.

У 2020 році Буше народила Маску сина, якого вони назвали X A-12 (Екс Еш Ей-Твелв). Після народження дитини стосунки пари розпалися.

Проте вже за рік стало відомо, що сурогатна мати народила колишньому подружжю доньку на ім'я Екза Дарк Сайдеріл.

А вже у липні 2022 року у мережі з'явилася новина про те, що в Маска народилася двійня від його нової обраниці Шівон Зілліс.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...