Поки влада бадьоро рапортує, що медицина готова до пандемії і всім забезпечена: Лікарні Одеси переповнені, людей похилого віку відправляють помирати додому, - волонтер

Всі задаються питанням, де десятки мільярдів короновірусного фонду, і чому на цільові кошти Зеленський будує дороги

В Одесі хворих людей похилого віку, у яких є підозра на коронавірус, відправляють помирати додому – в лікарнях немає місць. Про це написала у Facebook волонтер Катерина Ножевнікова, зазначають Патріоти України.

“Пацієнт 70 років. Захворів тиждень тому. Тиждень лікувався під наглядом сімейного лікаря. Вчора ледве встав, перестав їсти, став задихатися. Самостійно пішли і звернулися в третю міську, але їм відмовили і Послали додому – місць в лікарні немає. Люди похилого віку покірно вирушили додому. Днем знайома цієї сім’ї написала в фб пост з благанням допомогти влаштуватися в лікарню. Так знайшли мене”, – написала вона.

За словами волонтера, їй розповіли про стан пацієнта, після вона попросила дружину терміново викликати швидку і госпіталізуватися.

“Швидка пацієнта прийняла, відвезли на кт – Пневмонія полісегментарна двостороння. Лівосторонній гідроторакс. Сатурація 56!!!! У швидкій сатурацію підняли, привезли знову в третю. Там сказали вибачте місць немає як і раніше. Відправляйтеся додому і чекайте коли звільниться чоловіче місце. …. Куди відправляти старого 70 років з сатурацією нижче 60??? У нього вдома немає кисню. У нього немає пульсоксиметра. Його відправляють на смерть..”, – пише Ножевнікова.
Верхній одяг H&M
Шукаєте куртку на зиму? Обирайте зі знижками на Rozetka!
від 400 грн
Смотреть
Ботинки CAT
Сезонний розпродаж! Шкіряні черевики за собівартістю!
1 100 грн
Смотреть
В связи с ликвидацией склада полная распродажа! Мокасины Levis -...
Мокасины Levis со скидкой 75%! Мизерная цена!
Смотреть
РАСПРОДАЖА остатков со склада! Женские Columbia за...
Натуральная кожа и мех, оплата после получения!
Смотреть
Літній розпродаж
Сарафани від 80 грн. на Rozetka!
Смотреть
Магічний шар
Шар-провісник - чудова ідея для універсального подарунку!
147 грн
Смотреть

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.