Поки власниця була на відпочинку: На Буковині бійцівські собаки ледь не загризли хлопця з інвалідністю

У Сторожинецькому районі Чернівецької області дві собаки бійцівської породи напали і покусали 25-річного хлопця з інвалідністю Як повідомили у відділі комунікації поліції області, власниця тварин зараз знаходиться на відпочинку, передають Патріоти України.

"У селі Годилів, 1 серпня, на вулиці дві собаки бійцівської породи напали і покусали за руку 25-річного хлопця з інвалідністю. Власниці тварин зараз (будинку – Ред.) немає, вона перебуває на відпочинку. За собаками доглядають її знайомі", - розповіли в поліції.

У прес-службі додали, що собак після того, що сталося не забирали через відсутність важких наслідків для здоров'я потерпілого. Сам молодий чоловік зараз знаходиться у медичній установі. За даним фактом порушено провадження за статтею 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...