"Поки здоров'я є, розведу злидні": Росіянка похвалилася, що буде народжувати дітей "без зупинки", і закликала інших так робити (відео)

У мережі поширилося відео з чат-рулетки, на якому росіянка репетувала на камеру, що "без зупинки" народжуватиме дітей. Воно стало показовим на тлі того, як РФ зазнаєте втрат чоловіків у війні проти України, а прихильниці путінської "спецоперації" кажуть, мовляв, "нічого, ми ще понароджуємо", передають Патріоти України.

Такою затятою прихильницею "народжувати всім ворогам на зло" виявилася і мешканка Ростовської області РФ із зазначеного ролика. Її особу встановив співзасновник міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm Іраклі Комахідзе.

"Увага! Готуємо блювотні пакетики! Пост несе лікувально-профілактичне навантаження. Очищаємося і худнемо безкоштовно", – пожартував автор.

Він зазначив, що кадри із заголовком "Це навіть не орчиха…" виклав у своєму Telegram-каналі український журналіст Володимир Золкін. На них жінка на камеру обіцяє народжувати і закликає інших робити те саме, а також махати хусточкам, стрибаючи з "повстанцями".

"Я народжуватиму, поки не буде зупинки. Поки здоров'я є, буду ї*ашити. Спеціально, всім ворогам на зло. Розведу, бля*ь злидні клопів, як люди кажуть, і радітиму життю. Візьму хустинку і махатиму в пристрибку з повстанцями. Правильно я роблю", – хвалилася вона.

Увага! Відео 18+, присутня нецензурна лексика!

Співзасновник InformNapalm зазначив, що з цікавості спробував встановити особу цієї жінки. Нею виявилася землячка і "імовірно сусідка" Сергія Юрійовича Бєлякова з "Наша Раша" (який дуже любить розмовляти з телевізором) – Христина Ткаченко з Таганрогу Ростовської області РФ.

"Особливо описувати її нічим, але фотографії самі говорять за себе. Незважаючи на те, що Крістінкатримає профіль ОК закритим, нам вдалося витягти велику серію бидло-фото з її альбому", – прокоментував Комахідзе. На знімках у соцмережі росіянка позує у сукні на тлі липучки для мух, хвалиться обіймами з букетом квітів, а ще тим, як вагітною курить сигарети.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...