Поки Зеленському не до естради, може підмінити: Ющенко знявся в кліпі коміків на благодійний збір (відео)

Гумористи та блогери Антон Тимошенко, Василь Байдак, Олег Свищ, Слава Кедр і співак Володимир Дантес записали кавер на трек Елтона Джона і гурту Blue Sorry Seems to Be the Hardest Word. У ролику взяв участь третій президент України Віктор Ющенко, зазначають Патріоти України.

Таким чином гумористи оголосили про новий збір на дрони та автомобілі для захисників України. У кліпі Віктор Ющенко грає на фортепіано.

“Це так. Badstreet boys і Віктор Андрійович Ющенко (ми самі в шоці) починають липневий збір на 7 мільйонів. Всі донати перетворяться в різні дрони для 3 ОШБ і ГУР та бус для ССО. Серед тих, хто задонатить від 100 грн ми розіграємо мед від Віктора Андрійовича. Той мед солодший за цей трек, хоча здається, це неможливо. І головне — дослухайте до кінця, останній рядок пророчий”, — йдеться в описі до ролика.

Нагадаємо, раніше відомий

Тиск посилився: Окупанти на ТОТ взялися за батьків, які не пустили своїх дітей у "табори відпочинку" в Сибіру

вівторок, 20 серпень 2024, 8:28

Росіяни продовжують вивозити українських дітей з захоплених територій нашої держави до Сибіру на "відпочинок". Тих же батьків, які відмовилися відпускати своїх дітей до сибірських "таборів відпочинку", окупанти залякують, передають Патріоти України. Лю...

66 найважливіших об'єктів "Укренерго" укриє антидроновий захист, що витримає атаку "Шахедів"

вівторок, 20 серпень 2024, 8:05

В Україні на фінальну пряму вийшло будівництво першої черги антидронового захисту високовольтного обладнання на 41 об’єкті компанії, яким керує "Укренерго". Ще на 22 об’єктах компанії будівництво першої черги захисту завершує Державне агентство з відно...