Покидьки "ловлять кайф": У Києві знову розгромили новий скляний міст Кличка (фото, відео)

На пішохідному мосту між Володимирською гіркою і Аркою дружби народів у Києві знову розгромили два фрагменти скла. Інцидент трапився ввечері у п'ятницю, 31 травня. Про це повідомляється на сторінці керівника проекту dtp.kiev.ua Влада Антонова, зазначають Патріоти України. Відзначається, що тріснуті фрагменти скла були нічим на закріплені і їх можна було легко підняти руками, чим і скористалися кияни, які проходили повз.
Міст у Києві


Міст у Києві


Міст у Києві


Міст у Києві


Міст у Києві


"Всупереч проханням і застереженням громадяни продовжують заходити за загородження і перевіряти на міцність тріснуте скло на новому пішохідному мосту. Крім того, багато з них перевіряють, чи дійсно його можна віддерти, підняти руками", – поділився Антонов.

"Наряд поліції прогнав роззяв, але вони моментально повернулися після того, як поліцейські поїхали. Багато з них ловлять кайф, фотографуючись на тріснутому склі", – додав він.

Міст у Києві


Міст у Києві



Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...