Покинула кохана: В Одеській області чоловік підірвав себе гранатою

Мешканець села Роздільне загинув внаслідок вибуху гранати. Також травмувався підліток, який мешкав по сусідству. Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції Одеської області, передають Патріоти України.

За попередньою версією, чоловік власноруч підірвав гранату після того, як від нього пішла кохана. Тіло загиблого знайшли поблизу будинку, де він проживав разом із матір'ю. Напередодні очевидці чули вибух. Також внаслідок вибуху травмувався підліток, який мешкає по сусідству.

У поліції запевнили, що хлопець отримав "незначні ушкодження". Його оглянули лікарі, госпіталізація не знадобилася. Справу попередньо кваліфікували за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "самогубство". Триває слідство.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...