Покинула коледж у 19, танцювала стриптиз і дебютувала на конкурсі краси: ТОП неймовірних фактів про Леді Гагу та її найяскравіші фото

Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта народилася 28 березня у 1986-му році у Нью-Йорку. Своє ім'я отримала на честь тітки. Також у зірки є молодша сестра, передають Патріоти України.

У чотири роки Стефані навчилася самостійно грати на піаніно. Музики у домі було чимало, адже її батько виступав по клубах. Вона навчалася у престижній школі Convent of The Sacred Heart. З 14 років Стефані виступала по клубах, грала на піаніно та співала.

Дівчина вступила до Школи мистецтв у Нью-Йоркському університеті (Tisch School of the Arts). На курс набирали усього 20 талановитих підлітків, і Стефані була серед найкращих.

У 19 років співачка покинула коледж заради своєї сольної кар'єри. Батько дав їй невелику суму і поставив умову, якщо нічого не вийде, тоді вона повернеться до навчання. У 2006-му вона вперше використовує свій псевдонім Lady GaGa, який взяла на честь пісні гурту Queen Radio Ga Ga.

Стефані почала з написання пісень для зірок, серед яких Фергі, Pussycat Dolls, Брітні Спірс та інші. Вже згодом один із відомих лейблів підписав з нею контракт як з авторкою, а потім як зі співачкою. У 2008 виходить дебютна платівка Гаги The Fame.

Перша пісня Леді Гага Just Dance стала одразу ж хітом. Дебютний виступ зірки на телебаченні відбувся у 2008-му у В'єтнамі на конкурсі "Міс Всесвіт", де під час конкурсу в купальниках співачка виконала пісню Just Dance. У 2009-му виходить Paparazzi. Леді Гага стає потужною зіркою, яку обожнюють вже більш старші колеги як Каньє Вест, репер Айкон.

Леді Гага у 2010-му отримала дві премії "Греммі" за пісню Poker Face та за альбом The Fame. У тому ж році вона отримала 8 статуеток MTV. З того часу Леді Гага щороку отримувала популярні премії у сфері музики і радувала фанатів новими хітами.

Згодом Леді Гага розпочала свій шлях і у кіно: з 2011-го вона грала у серіалах та фільмах. Найяскравішою стала роль Стефані у фільмі "Шлях зірки", а зараз вона знімається у фільмі "Дім Гуччі".

Щодо особистого, то Леді Гага двічі була заручена, проте шлюбом це не закінчилося. Зараз Стефані зустрічається з підприємцем Майклом Поланскі. Він є випускником Гарвардського університету. Займається благодійними проектами компанії Parker Group, яку створив Шон Паркер, співзасновник Facebook.

Леді Гага має зріст 155 см. Вона обожнює італійську кухню. Невеликий проміжок часу вона танцювала стриптиз. Стефані – лівша. Свої вбрання Леді Гага придумує самостійно. Колись вона зізнавалася, що їй подобається принц Гаррі.

Найяскравіші фото Леді Гаги: в юності і зараз

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...