Покинув людей напризволяще: У Запоріжжі маршрутка в'їхала у електроопору, багато постраждалих, водій втік (фото)

На вулиці Бородінській у Запоріжжі внаслідок аварії постраждало 14 пасажирів Про це повідомляє пресслужба Нацполіції, передають Патріоти України.

"1 лютого о 19:30 до Запорізького районного управління поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю маршрутного автобусу", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські повідомили, що водій автобусу "Mercedes-Benz 412D" 1987 року народження, здійснюючи регулярні міські пасажирські перевезення, під час руху по проїзній частині вулиці Бородінської у місті Запоріжжі, виїхав за межі проїзної частини та скоїв наїзд на електроопору.

Внаслідок аварії 14 пасажирів автобусу з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості госпіталізували до міської лікарні. Після надання медичної допомоги 13 з них відпустили додому. Водій з місця аварії втік. Наразі вживаються заходи щодо встановлення його місцезнаходження.

За даним фактом слідчим відділення розслідування злочинів у сфері транспорту відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.


Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...