Полетіла не до Польщі: Білоруська легкоатлетка Тимановська в останній момент змінила рейс

Білоруська легкоатлетка Христина Тимановська, яку намагалися силоміць вивезти до Мінська, залишила Токіо. Спортсменка планувала летіти до Польщі, яка видала їй гуманітарну візу, однак в останній момент пересіла на рейс до Відня, передають Патріоти України.

У супроводі японської поліції Тимановська сіла на літак до Відня - чи це буде її кінцевий пункт призначення, наразі невідомо.

Як пише видання ТАСС, за непідтвердженими даними, відповідне рішення було ухвалено співробітниками польського посольства, які супроводжували Тимановську, через те, що рейсом до Варшави з Токіо також збиралися летіти декілька іноземних журналістів.

Як повідомлялося, 1 серпня на Олімпійських іграх-2020 у Токіо розгорівся гучний скандал довкола білоруської легкоатлетки Христини Тимановської. Спортсменку спробували проти її волі вивезти до Мінська після критики на адресу білоруських чиновників.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...