Полетіли до пекла: Від початку війни українці знищили 39 російських літаків та 40 вертольотів

Від початку війни українська протиповітряна оборона (ППО) знищила щонайменше 39 російських літаків та 40 вертольотів. Сюди входять винищувачі МіГ-29, Су-27 і Су-30, штурмовики Су-25, бомбардувальники Су-24, вертольоти Мі-8, Ка-52 та багато іншої авіатехніки, передають Патріоти України.

"Тільки 4 березня російські загарбники втратили три "грачі" – так називають штурмовики Су-25. Два із них – на Чернігівщині, та один – під Волновахою. Крім того, у свій останній політ сьогодні вирушили ще три вертольоти російських військ", – йдеться у повідомленні.

Таким чином за, за даними Командування ПС ЗСУ, за дев'ять днів війни українська протиповітряна оборона знищила щонайменше 39 російських літаків та 40 вертольотів.

У командуванні також нагадали, що до повномасштабного вторгнення в Україну авіаційне угруповання російської армії, зосереджене поблизу українських кордонів, налічувало 700 одиниць авіаційної техніки: 450 літаків та 250 вертольотів.

"Звичайний бандитизм": Нардеп поскаржився, як його зупиняли люди у військовій формі - нібито з ТЦК

понеділок, 1 липень 2024, 12:59

Народний депутат Олександр Фадієнко розповів, що він кілька разів зустрічав на вулиці нібито працівників ТЦК, які йому погрожували. Про це він сказав в ефірі "Ранок.LIVE", передають Патріоти України. "Мене декілька разів зупиняли якісь незрозумілі ...

Найбільші обмеження діятимуть після 16:00: В "Укренерго" розповіли про ситуацію зі світлом

понеділок, 1 липень 2024, 12:47

Сьогодні, 1 липня, найбільший обсяг відключень очікується з 16:00 до 24:00. Усе через зростання споживання на тлі спекотної погоди, передають Патріоти України. Як відзначили в "Укренерго", сьогодні через спеку споживання очікується майже на 5% вищим, н...