Полетіли камені з неба. Крим засихає, люди сподіваються лише на дощі: Журналісти розповіли про критичну ситуацію з водою на окупованому півострові (відео)

Окупувавши Крим, росіяни не раз заявляли, що тепер хоч "каміння з неба". Проте каміння в Криму і так забагато, а от без Дніпровської води дуже складно. Нагнавши в наш Крим своїх "зелених чоловічків", Путін лише ускладнив проблему питної води, яка тепер іде лише на потреби його війська. Про це йдеться в сюжеті "Секретних матеріалів", передають Патріоти України.

Окупаційна влада заявила, що на курортний сезон у Криму води не вистачить. Проте не те, що туристам, - води не вистачає навіть місцевим жителям. Так, з наступного тижня в анексованій Алушті вдвічі скорочують подачу води для самих кримчан. Водосховища один за одним засихають. Росіяни заявляли, що будуть опріснювати воду, та це поки не почали реалізовувати. "Ймовірно, місцевим жителям залишилося сподіватися хіба що на сили природи - дощі. Адже ані води, ані туристів Крим, принаймні цьогоріч, не дочекається", - підсумували журналісти "Секретних матеріалів".

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...