Полетіли перші голови: У Мукачевому після гучної перестрілки змінили керівництво поліції (відео)

Після перестрілки у Мукачевому на Закарпатті керівництво місцевої поліції усунули з посад. Про це начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Олександр Канцидайло заявив у вівторок, 11 лютого, на позачерговій сесії обласної ради, Патріоти України.

За його словами, почалися 4 службові перевірки. Так, начальник відділення Михайло Петрище пішов на пенсію, поки що призначено нового виконувача обов'язків. Решту представників керівництва Мукачівського міського відділення, за словами Канцидайла, також усунуто.

Глава поліції Закарпаття зазначив, що нове керівництво не пов'язане з місцевим формуванням. Крім того, правоохоронці назвали дві версії стрільби в Мукачевому. "Перша – це скоєння злочину через конфлікт між особами, які займаються протиправною діяльністю. А друга – це замах на вбивство", – повідомила прессекретарка Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Ганна Дан. Також вона додала, що один стрілець ще не встановлений і не затриманий, а двоє постраждалих у перестрілці відмовилися співпрацювати з правоохоронцями.

Пенсії з 1 травня перерахують автоматично: Ось кого торкнеться підвищення

понеділок, 29 квітень 2024, 6:50

Пенсії в Україні перерахують із 1 травня. Йдеться про тих, хто досяг віку від 70 років і при цьому розмір їхньої виплати не сягає 10 340,35 грн. Такий перерахунок відбудеться автоматично, передають Патріоти України. Щоб отримати доплати, потрібно відпо...

В Україні кардинально змінилася ситуація на ринку праці: Названо професію, яка несподівано стала непопулярною

понеділок, 29 квітень 2024, 6:44

В Україні спостерігається значний дефіцит на ринку праці. Високий попит мають практично всі професійні працівники, крім працівників сфери IT.Про це йдеться у матеріалі OBOZ.UA, передають Патріоти України. В Україні, згідно з даними опитування НБУ, ско...