Полетів до пекла: В Україні ліквідували ще одного підполковника РФ (фото)

На війні в Україні ліквідовано підполковника сухопутних військ РФ Дибіра Дибірова Магомадиновича. Втрату визнали на батьківщині топокупанта, просячи земляків матеріально підтримати його сім'ю, передають Патріоти України.

Інформацію розповсюдили у соцмережі "ВКонтакті". Про це також повідомив блогер Necro Mancer у Twitter. Йдеться про військового путінської армії зі складу 291-го гвардійського мотострілецького полку 42-ї гвардійської мотострілецької дивізії. Вона базується у населеному пункті Борзой на території Чечні.

На військову службу туди росіянин вступив близько 15 років тому, після закінчення Коломенського вищого артилерійського командного училища (м. Москва). Ліквідований в Україні 9 квітня 2022 року.

"Беручи участь у спецоперації на території України, загинув наш бойовий товариш, гвардії підполковник Дибіров Дибір Магомадинович, випускник 7-ї батареї, 2006 р. в., 03.11.1983 р. н.", – вказано у повідомленні про смерть загарбника.

Відомо, що 39-річний окупант родом із Махачкали, де в нього залишилася дружина й троє неповнолітніх дітей. Його земляків у мережі тепер просять фінансово підтримати сім'ю військового, котрий відзначився обстрілами міст і вбивствами мирних жителів в Україні.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...