Полетів "подарунок": ЗСУ показали відео потужного удару по позиціях бойовиків на Донбасі

У Донецькій області українські військові дали гідну відповідь на постійні обстріли з боку бойовиків, знищивши вантажний військовий автомобіль противника. Про це в соціальних мережах повідомляє офіцер Анатолій Штефан, передають Патріоти України.

"Любителі "руского міра" знову почали дуже часто обстрілювати як передові, так і тилові позиції українських військових. Було зрозуміло, що у них з'явилися боєприпаси. Але хто і як їх підвозить - не зрозуміло", - пише він.

За словами офіцера, встановити позицію військового автомобіля вдалося за допомогою засобів розвідки. "І в один з весняних днів, коли ворог почав обстріл наших позицій, полетіла в нього "отвєточка", - додав він.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...