Полякати Х...йла: На "Марш Нємцова" в Москві принесли прапори України (відео)

Крім російських та українських прапорів, в голові колони розтягнули банер з написом "Замовник вбивства повинен сидіти".

Марш пам'яті Нємцова. Фото: скріншот з відео.

У суботу, 29 лютого, в Москві (Росія) на марш пам'яті вбитого російського політика Бориса Нємцова принесли прапори України і Євросоюзу. Про це повідомляє "Медуза", передають Патріоти України.

Учасники маршу пройдуть від Страсного бульвару до проспекту Академіка Сахарова. Станом на 13:30, за даними "Білого лічильника", на марш пам'яті прийшли 14,4 тисячі осіб. Зазначається, що крім російських та українських прапорів, в голові колони розтягнули банер з написом "Замовник вбивства повинен сидіти". Також люди несуть банер "Московська справа має бути припинена".

Додамо, що російські поліцейські через мегафони віщали, що згідно із законом учасники масового заходу не можуть приховувати обличчя, в тому числі використовувати маски.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...